Ute med de små

2012-08-31 - 20:58:00


Nu var det ett tag sen det bloggades igen. Blev motiverad idag till att blogga utav kära Plumeria (kika in på hennes underbara blogg!). Jag har fullt upp och alltid något att göra nu känns det som, men ibland måste man varva ner och bara ta det lugnt. Idag har jag och barnen varit ute i det fina vädret! 
 
 
 

Detaljer hemma hos mig

2012-08-22 - 07:32:39 Mitt hem


Jag älskar saker som ger rummet det där lilla extra, vackra detaljer som visar min personlighet och som ger värme till hemmet. Dessa vackra blommor har jag fått utav en vän och väggdekorationen är köpt i en liten butik i Damaskus.
 

Inspirerande sovsystem

2012-08-20 - 19:14:29 Inredning & detaljer


Blev helt kär när jag såg detta! Älskar idén och färgerna! Hittade liknande men de flesta såg så tråkiga ut i jämförelse. Även ifall några utav de andra hade finare design runt om sängarna så var dessa mer personliga på ett annat sätt. Något sådant skulle jag kunna tänka mig till barnen i framtiden, hoppas de uppskattar det lika mycket som jag gör just nu!
 
 

En speciell dag

2012-08-20 - 11:18:00 Special moments


Gårdagen började med att Semlan rusade genom vardagsrummet tidigt på morgonen samtidigt som hon skriker "Pakeeet!" och så var dagen i gång. Vi har alltid ett hav av ballonger på golvet och så får barnen paket tidigt. Sedan är det dax för frukost och då äter vi alltid våfflor med grädde och sylt. Barnen har sina finaste kläder på sig och så bär det av till ett lekland. När de lekt och sprungit och är helt slut så åker vi hem för att äta mat och därefter blir det fika med tårta och annat gott. 
 
Vanligtvis skulle vi fortsätta det roliga även idag men lilla Nena har feber så det blir till att ta det lite lugnare än vad vi tänkt. Aktiviteterna får vänta tills nästa vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det börjar med presenter

2012-08-19 - 07:35:40 Special moments


Idag började dagen med presenter och ett hav utav ballonger.
 
Det är det vår speciella dag då barnen får paket och vi hittar på roliga saker och äter tårta och annat gott.
Igår förbereddes allt för fullt och idag ska vi bara ha kul! Fler bilder ifrån dagen kommer senare.
 
Jag kommer nu att börja blogga igen, men jag kan säga att det har varit riktigt skönt med paus och försöka prioritera annorlunda. Ibland behövs lite perspektiv i tillvaron. Bloggandet kommer komma igång stegvis eftersom jag fortfarande har en hel del att göra.